• Welkom bij

    Casa Masa

  • Welkom bij Casa Masa, al 10 jaar een van de beste clubs in Marbella en omgeving!

  • Word lid van onze mooie club in Marbella en ontmoet hier elke dag vele jonge vrienden die hun avonden bij ons doorbrengen om u in de watten te leggen.

Ons

EXCLUSIEVE CLUB IN MARBELLA

We zijn zeer dicht bij het centrum van Marbella gelegen. Onze deuren staan open voor iedereen ouder dan 18 jaar, ongeacht hun geslacht. Onze potentiële gasten moeten fatsoenlijk gekleed zijn en weten hoe ze zich in het openbaar moeten gedragen.
Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve feesten in Marbella. Als u op zoek bent naar een onvergetelijke avond, neem dan contact met ons op en wij zullen voor u zorgen.
Als u uw tijd op een meer ontspannen manier wilt doorbrengen, bieden wij allerlei soorten massages aan in onze speciaal ontworpen privékamers, door de meest ervaren dames.

ONZE DIENSTEN

Met een uitstekende reputatie van meer dan 10 jaar, neemt Casa Masa je mee naar een droomwereld, een unieke ruimte die exclusief voor jou is ontworpen.
Een massagecentrum tot uw beschikking dat zorgt voor de perfecte harmonie tussen lichaam en geest. Een leuke ruimte waar je kunt genieten van de nacht met de mooiste meisjes in de omgeving van Marbella.
Geniet van een drankje op een van onze buitenterrassen, in de lounge of aan de bar of schuif gezellig aan in de jacuzzi of het zwembad.
Bij Casa Masa maken we elke dag en nacht tot een om nooit te vergeten!

MASSEUZEN

Bij Casa Masa hebben we bijna 20 masseuses van verschillende leeftijden (allemaal legaal en volwassen) en nationaliteiten die u op verzoek graag speciale diensten aanbieden.
Prijzen voor aanvullende diensten kunnen met elk individu worden besproken.
Casa Masa biedt alleen de mooiste omgeving om optimaal van alle diensten te genieten.
Kom ons binnenkort bezoeken in Marbella en ervaar ons privéparadijs met eigen ogen in de meest exclusieve club van Marbella.

Wij accepteren betalingen in bitcoins

Onze blog

Laatste nieuws over Casa Masa

Lark in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis

Lark in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis

LARK in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis after a two-year absence due to the pandemic. What used to be an annual event organised by the International Theatre Studio Marbella is now back and this year the picnic will be held on

Van maandag tot zondag tot uw beschikking

+34 680554614

may i help your?
book your date now!
We vragen uw toestemming om statistische gegevens te verkrijgen over uw browsen op deze website, in overeenstemming met Royal Wetsbesluit 13/2012. Als u doorgaat met browsen, gaan we ervan uit dat u het gebruik van cookies accepteert. OK | Meer informatie