• Välkommen till

    Casa Masa

  • Välkommen till Casa Masa, sedan 10 år tillbaka en av de bästa klubbarna i Marbella med omnejd!

  • Gå med i vår vackra klubb i Marbella och träffa många unga vänner här varje dag som spenderar sina kvällar hos oss för att skämma bort dig.

Oss

EXKLUSIV KLUBB I MARBELLA

Vi ligger mycket nära Marbellas centrum. Våra dörrar är öppna för alla över 18 år, oavsett kön. Våra potentiella gäster måste vara anständigt klädda och veta hur de ska bete sig offentligt.
Vi är specialiserade på exklusiva fester i Marbella. Om du letar efter en natt att minnas, vänligen kontakta oss så tar vi hand om dig.
Om du vill tillbringa din tid på ett mer avkopplande sätt, erbjuder vi alla typer av massage i våra specialdesignade privata rum, av de mest erfarna damerna.

VÅRA TJÄNSTER

Med ett utmärkt rykte i mer än 10 år tar Casa Masa dig till en drömvärld, ett unikt utrymme designat exklusivt för dig.
Ett massagecenter till ditt förfogande som ger den perfekta harmonin mellan kropp och själ. Ett roligt utrymme där du kan njuta av natten med de vackraste tjejerna i Marbella-området.
Njut av en drink på en av våra utomhusterrasser, i loungen eller i baren eller njut av oss i jacuzzin eller poolen.
På Casa Masa förvandlar vi varje dag och natt till en att minnas!

MASSÖSER

På Casa Masa har vi närmare 20 massörer i olika åldrar (alla juridiska och vuxna) och nationaliteter som mer än gärna erbjuder dig specialtjänster på begäran.
Priser för tilläggstjänster kan diskuteras med varje individ.
Casa Masa erbjuder bara de vackraste omgivningarna för att njuta av alla tjänster till fullo.
Kom och besök oss i Marbella snart och upplev vårt privata paradis med egna ögon i den mest exklusiva klubben i Marbella.

Vi accepterar betalningar i bitcoins

Vår blogg

Senaste nytt om Casa Masa

Lark in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis

Lark in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis

LARK in the park returns to Parque Torre Leonera in Benahavis after a two-year absence due to the pandemic. What used to be an annual event organised by the International Theatre Studio Marbella is now back and this year the picnic will be held on

Från måndag till söndag till ditt förfogande

+34 680554614

may i help your?
book your date now!
Vi begär ditt tillstånd att få statistiska uppgifter om din surfning på denna webbplats, i enlighet med Royal Lagdekret 13/2012. Om du fortsätter att surfa anser vi att du accepterar användningen av cookies. OK | Mer information